Zo werkt het

De te kopen prints staan in de winkel (kies ‘Winkel’ uit bovenstaand menu). Voor het kopen van prints kunt u een account aanmaken maar dat is niet verplicht.

De prints in de galerie druk ik af op Epson Hotpress Bright printpapier. Dit is een 330 grams 100% katoen, lichtecht printmedium met een helder witte kleur, een zachte structuur en een brede kleurruimte.
Ik druk de prints af op de papierformaten A2 (59,4 x 42 cm), A3 (42 x 29,7 cm) en vierkant (40 x 40 cm). De prints hebben een witrand van 1,5 à 2 cm.
Voor het zelf inlijsten van deze formaten zijn diverse lijsten in de handel. Onder andere de bekende Barthlijsten.
Kijk voor A2 formaat lijsten op de website van de Lijstenfabriek
Kijk voor A3 formaat lijsten op de website van de Lijstenfabriek

Als u een ander afdrukformaat wenst: meld dit bij een aankoop onder in de winkelmand bij ‘bestelnotities’.
De prints zijn (door een lijstenmaker) op veel manieren te verzorgen.

Na de opdracht te hebben ontvangen ga ik aan de slag en druk de print af met een Epson SC-5000 printer. Deze printer werkt met lichtechte inkten en levert hoge kwaliteit prints. Na het printen laat ik de prints – voor deze te verpakken – enige tijd drogen. Voor het verzenden van de prints gebruik ik stevige kartonnen kokers.

De levertijd van een print is drie à vier werkdagen.

Indien u een andere presentatie of verzorging van een print wenst, bijvoorbeeld opgeplakt op dibond en/of achter perspex gemonteerd, kan ik voor u bemiddelen bij bedrijven die deze diensten leveren. Neem in dit geval contact met me op via email: antonstaartjes@mac.com. U kunt dit email-adres voor alle vragen gebruiken.

Ga naar de winkel